Spremljevalni prostori

Ponujamo vam možnost organizacije seminarjev, kongresov in družabnih prireditev za zaključene družbe. Mladinski center Brežice se ponaša z izvrstnostjo tehnične in druge prostorske opreme, ki je na uporabo po predhodnem dogovoru, nudimo vam tudi tehnično in gostinsko podporo pri izvedbi dogodka. V vseh prostorih je omogočen brezžični dostop do interneta.

Večnamenska dvorana | 275 m2
Vrhunska opremljenost jo postavlja ob bok konferenčnim in kulturnim centrom v regiji, opremljena je z vrhunskim ozvočenjem Eona ADR audio in sistemom razsvetljave. Primerna je tako za konference kot koncerte. Kapaciteta dvorane je 500 stojišč ali 235 sedišč, ima dvižno platno za projekcije 7m x 5,25 m, projektor, premične gledališke zavese. Ob dvorani je še garderoba in toaletni prostor s tušem za nastopajoče.  Dvorana je primerna za izvedbo različnih glasbenih koncertov, konferenc, plesnih in gledaliških predstav, svečanih dogodkov ter izvedbo tematskih delavnic.

Igralnica | 33,7 m2
Igralnica ima svoj ločen izhod v atrij, opremljena je z blazinami, stolčki in dvemi mizicami. V igralnici so na voljo didaktične igrače, popularna igrala in družabne igre, pripomočki za slikanje, risanje in drugo ustvarjanje. Igralnica lahko sprejme do 16 nadebudnih otrok. Igralnica je primerna za otroške rojstno dnevne zabave, ki so lahko tudi tematske, za otroške krožke ter izvedbo različnih ustvarjalnih delavnic.

Večnamenska dvorana
Večnamenska dvorana
Igralnica
Igralnica

Sejna soba | 104,4 m2
Kot ime pove, je ta prostor namenjen in opremljen za konference, večje seje ter predstavitve.  Postavitev miz v sobi je ovalna, ima govorniški oder in mizo na čelu. Opremljena je z govorniškim mikrofonom ter sistemom za snemanje dogodkov, belo tablo, premičnim platnom za projekcije, projektorjem  ter računalnikom za predvajanje. Sejna soba sprejme 55 ljudi, primerna pa je za tematske konference, za različna strokovna predavanja organiziranih skupin ter poslovne predstavitve.

Računalniška učilnica | 36,4 m2
Računalnica je prostor, kjer dominira sodobna tehnologija in kjer se prenašajo najnovejša znanja z IKT področja. Namenjena je izobraževanju in predajanju znanj in je opremljena s premičnim platnom, belo tablo in projektorjem. V računalnici je 9 računalnikov za udeležence in en za predavatelja, laserski tiskalnik ter širokopasovni dostop do interneta. Vsak udeleženec ima svojo mizo. Računalniška učilnica lahko naenkrat sprejme skupino 10 ljudi. Računalnica je primerna za računalniške tečaje različnih vsebin - od Windows okolja, grafičnih in oblikovalskih programov do  3D animacij ter različnih prikazov in prezentacij.

SejnaSoba
Sejna soba
Racunalnica
Računalniška učilnica

Učilnica 1 | 18,4 m2
Ta učilnica je manjša, opremljena je z 12 stoli s preklopno mizico ter belo tablo. Namenjena je potrebam manjših skupin, ki potrebujejo prostor za usklajevanje, delovne sestanke ter izvedbo predavan. Učilnica sprejme 12 ljudi.

Učilnica 2 | 38,3 m2
Ta prostor je opremljen za frontalno predajanje znanj, spredaj je predavatelj, poslušalci pa so razporejeni v vrstah. Učilnica je opremljena z belo tablo, premičnim platnom, projektorjem in računalnikom za predvajanje različnih vsebin. V njej je naenkrat lahko 15 poslušalcev in predavatelj. Učilnica je primerna za izvedbo tečajev tujih jezikov, različnih predavanj, ki zahtevajo zapisovanje ter delavnic in delovnih sestankov.

ucilnica1
Učilnica 1
ucilnica2
Učilnica 2

Ovalna soba | 39,4 m2
V ovalni sobi so mize in stoli razporejeni v krog, prostor je opremljen z belo tablo, premičnim platnom in premičnim projektorjem. Kapaciteta učilnice je 20 ljudi. Primerna je za izvedbo delavnic in predavanj, ki zahtevajo komunikacijo in interakcijo, za seje in sestanke.

Športna dvorana | 229,4 m2
Manjša športna dvorana se drži z ene strani mladinskega hotela, z druge pa mladinskega kulturnega centra. V njej so že vrisane črte igrišč za badminton, odbojko, mali nogomet ter košarko, ob daljši steni so postavljene švedske lestve, postavljena sta koša na višini 2 m. K športni dvorani spadata še garderobi  s tuši in toaletnimi prostori ter skladiščni prostor za blazine, žoge (košarkarske, nogometne, odbojkarske), dve mizi za namizni tenis, palice za nordijsko hojo ter drugo športno opremo na izposojo. Dvorana lahko sprejme 60 ljudi; primerna je za rekreacijsko vadbo posameznikov, društev, redne treninge različnih športnikov in organizacijo turnirjev ter sorodnih dogodkov.

Ovalna soba
Ovalna soba
Športna dvorana
Športna dvorana

Multimedijski studio (avdio in video montaža) | 24,4 m2
Studio je opremljen s sodobno tehnologijo za snemanje in obdelavo zvoka ter slike, opremljen je s snemalno mešalno mizo s firewire priključkom, 2 računalnikoma z ustrezno programsko opremo, studijskimi monitorji, slušalkami in studijskim vokalnim mikrofonom Rode NT2000, mikrofoni Beyerdynamic ter bobni Yamaha OAK custom. V studiu lahko naenkrat dela do 10 ljudi. Studio je akustično izoliran ter primeren za ustvarjanje in snemanje govornih oddaj, ustvarjanje glasbe, montažo zvoka in slike ter montažo videoposnetkov in filmov.

Glasbena vadnica | 33,6 m2
Glasbeno vadnico tvorita dva namenska prostora, prvi je vadnica sama, ki je opremljena za vaje glasbenih skupin medtem ko je drugi prostor studio za snemanje demo in drugih posnetkov. Opremljena je z bobni Yamaha Stage custum, zmogljivim pevskim ozvočenjem, 16 kanalno snemalno mešalno mizo s firewire priključkom, računalnikom s primerno programsko opremo, 5 aktivnimi zvočniki, 2 studijskimi monitorji ter pevskimi in studijski mikrofoni Beyerdynamic. Vadnica sprejme do 8 glasbenikov in snemalcev. Glasbena vadnica s studiom je primerna za redne vaje posameznikov in glasbenih skupin različnih zvrsti in snemanje glasbenih demo posnetkov ter glasbenih albumov.

Klub MC | 163,9 m2
Klub MC je prostor za druženje in sprostitev, zabavo in ples, kjer mladi z veseljem navezujejo stike in ustvarjajo nova poznanstva. Prijeten ambient, kjer lahko uživate ob sproščenem klepetu ob skodelici kave,  igrate družabne igre, prelistate domače in tuje revije ter časopisje ali v okviru e-točke z desetimi računalniki Kluba MC brskate po spletu in prebirate e-pošto. Na terasi Kluba Mc, ki se nahaja na obrobju parka, se lahko zgolj prepustite objemu sončnih žarkov in ritmom dobre glasbe. Klub je opremljen z barom, s trendovskimi mizami in stoli ter udobnimi luncami za sedenje,  vrhunskim koncertnim in govorniškim ozvočenjem ter sistemom za snemanje, brezplačnim širokopasovnim  internetom,  vrhunsko koncertno razsvetljavo, projektorjem, dvižnim platnom ter  z dvema LCD televizorjema in odrom (3,5 x 10 m), hkrati pa ga krasijo tudi temne zavese, ki zasenčijo dnevno svetlobo. Klub MC je namenjen različnim programskim spektrom od glasbenih predstav, stand up komedij, teatra, plesnih nastopov, koncertov, DJ večerov, do raznih predavanj, seminarjev ali izobraževalnih delavnic.

Multimedijski studio
Multimedijski studio
MC Klub
MC Klub
(0 votes)
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in